Szegedi Kis István Református Gimnázium, Technikum, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium Békés

“Keresztyén szellemiséget, kiváló szakmai szintű oktatást, sportolási lehetőséget kínálunk óvodától az érettségiig! Hit, tudás, szeretet…"

A gimnáziumban jártak az önkormányzati politikusok

A köznevelések sorában ezen a héten a református gimnáziumot keresték fel a Humán és Szociális Bizottság tagjai és a meghívott önkormányzati vezetők.

2021.11.15.


Image

2021. november 11-én munkalátogatáson a Szegedi Kis István Református Gimnázium, Technikum Általános Iskola, Óvoda és Kollégium székhelyintézményét, a gimnázium épületét kereste fel a képviselő-testület Humán és Szociális Bizottsága. A szokásnak megfelelően a többi bizottság tagjai is meghívót kaptak, és szép számmal részt vettek az ülésen. Mucsi András bizottsági elnök hangsúlyozta, hogy az önkormányzat által korábban megtárgyalt intézményi beszámolókat jól kiegészítik a személyes tapasztalatok. A cél a találkozás és az ismerkedés volt az önkormányzat és az iskola vezetői között. Dr. Pataki Ágnes középiskolai intézményegység-vezető, igazgatóhelyettes a középiskolai képzésről, az elmúlt évek változásairól tartott előadást a vendégeknek, majd élénk eszmecsere bontakozott ki a vendégek és a vendéglátók között a köznevelés és az iskola aktuális kihívásairól, beleértve a járványhelyzetet.

Palatinus Pál igazgató szerkesztőségünknek elmondta: nagyon örült a látogatásnak, mert az elmúlt harminc évben nem volt még arra példa, hogy egyszerre ennyi városi vezető látogassa meg az intézményt. A látogatás azt bizonyítja, hogy a városi önkormányzat érdeklődik az iskola munkája iránt, és fontosnak tartja a középiskolai munka megismerését. 



Kapcsolat

intézményegységeink elérhetőségei


Gimnázium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Dr. Pataki Ágnes
Intézményegység vezető: Dr. Pataki Ágnes
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@refibekes.hu

Általános Iskola


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Vég Gábor
Intézményegység vezető: Vég Gábor
Telefon: 66/411-222
Email: szkirgkaracs@gmail.com

Óvoda


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Vég Gábor
Intézményegység vezető: Farkas-Piskóty Boglárka
Telefon: 66/411-438
Email: ovodajantyik@gmail.com

Kollégium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Dr. Pataki Ágnes
Intézményegység vezető: Bíró Péter
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@refibekes.hu