Szegedi Kis István Református Gimnázium, Technikum, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium Békés

“Keresztyén szellemiséget, kiváló szakmai szintű oktatást, sportolási lehetőséget kínálunk óvodától az érettségiig! Hit, tudás, szeretet…"

A Református Gimnáziumban szeptember utolsó hete a diákhét.

Diákigazgató-választás a Refiben (keddi és szerdai nap)

2019.10.02.


Image

A Református Gimnáziumban szeptember utolsó hete a diákhét. Ennek keretében a végzős osztályok jelöltjei mérkőznek meg a diákigazgatói címért.

A 12.A osztály kampánynapja a keddi nap (szeptember 24.) volt. Jelöltjük Kohlrusz Levente volt, aki helyben játszik a férfi kézilabda csapatban. Az órák közötti szünetekben igyekeztek megnyerni a „választók” bizalmát. Az első szünetben Foltin Zalán, iskolánk tanulója mutatkozott be ügyességi feladatokkal a lovával. A második szünetben Elek Zoli bácsival lehetett beszélgetni és fényképezkedni. A következő szünetben a békési kosárlabda NBI B-s fiú Gladiátorok csapata egy kis bemutatóval kápráztatta el az érdeklődőket. Emellett iskolánk volt tanulója, Hati Barbara adott bemutatót tánciskolája növendékeivel. Mindezek mellett lehetőség volt arcfestésre és profi fotók készítésére. Sok sütemény, üdítő, tea, sültkrumpli állt a diákság rendelkezésére, amellyel a 12.A tanulói kedveskedtek választóiknak.

A keddi napon a 12.A osztály jelöltje, szerdán pedig a 12.B által preferált Borbély István és csapata mutatkozott be.

A kampány célja a diákélet izgalmasabbá, szebbé tétele volt, továbbá a demokrácia tanulása is célja a választásnak. A 12.B tényleg odatette magát: az osztály minden tagja keményen összefogott és dolgozott a győzelemért. Nem hiányozhattak természetesen a plakátok és a kampányrendezvények. A szünetekben süteményekkel és programokkal kedveskedtek a szavazóknak. Volt rendőrautó, kosarasok bemutatója, hip-hop táncosok, Pisti a kapuban - kapura lövő verseny, gokart, lufihajtogatás, kampányfilm, kampánybeszéd, vattacukor, finomságok. Arra építették a kampányukat, hogy Pisti a sportkarrierje miatt példakép lehet a diákság számára. A célért való elszánt küzdelem jellemzi a sportpályafutását.

 

További képek a facebookon: Szegedi Kis István Református IntézményKapcsolat

intézményegységeink elérhetőségei


Gimnázium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Dr. Pataki Ágnes
Intézményegység vezető: Dr. Pataki Ágnes
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@refibekes.hu

Általános Iskola


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Vég Gábor
Intézményegység vezető: Vég Gábor
Telefon: 66/411-222
Email: szkirgkaracs@gmail.com

Óvoda


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Vég Gábor
Intézményegység vezető: Farkas-Piskóty Boglárka
Telefon: 66/411-438
Email: ovodajantyik@gmail.com

Kollégium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Dr. Pataki Ágnes
Intézményegység vezető: Bíró Péter
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@refibekes.hu