Szegedi Kis István Református Gimnázium, Technikum, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium Békés

“Keresztyén szellemiséget, kiváló szakmai szintű oktatást, sportolási lehetőséget kínálunk óvodától az érettségiig! Hit, tudás, szeretet…"

Pedagógusnapi ünnepség a Refiben

A Reményhír iskola ebédlőjében tartotta ünnepélyes tanévet lezáró értekezletét a Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium.

2023.06.29.


Image

Az értekezlet keretében köszöntötték a törzsgárda tagjait, valamint átadták a fenntartói pedagógus elismeréseket. A tanév óvodai dolgozója lett Gulyás Krisztina, a tanév tanítója Horváthné Barta Ildikó, a tanév tanára Kovácsné Lipcsei Andrea és technikai dolgozója Vighné Szabados Andrea iskolatitkár. A fenntartó döntése alapján az intézmény legrangosabb díját, az aranygyűrűs pedagógus elismerést Papné Somlyai Csilla matematika-fizika szakos tanárnő vette át Molnár Máté vezető lelkésztől és Palatinus Pál igazgatótól. A díjazottakat köszöntötte Kálmán Tibor, Békés város polgármestere is. Az alkalmat közös étkezés zárta. Kérdésünkre Molnár Máté vezető lelkész, a fenntartó lelkészi vezetője elmondta, hogy a református egyházközség fontosnak tartja, hogy megköszönje az intézménye dolgozóinak munkáját, ezért az ilyen alkalmakra nem csak a pedagógusokat, hanem minden technikai dolgozót is meghívnak. Fontos továbbá azok munkájának díjazása-elismerése, akik sokat tettek a közösségért és a gyerekekértKapcsolat

intézményegységeink elérhetőségei


Gimnázium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Dr. Pataki Ágnes
Intézményegység vezető: Dr. Pataki Ágnes
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@refibekes.hu

Általános Iskola


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Vég Gábor
Intézményegység vezető: Vég Gábor
Telefon: 66/411-222
Email: szkirgkaracs@gmail.com

Óvoda


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Vég Gábor
Intézményegység vezető: Farkas-Piskóty Boglárka
Telefon: 66/411-438
Email: ovodajantyik@gmail.com

Kollégium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Dr. Pataki Ágnes
Intézményegység vezető: Bíró Péter
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@refibekes.hu