Szegedi Kis István Református Gimnázium, Technikum, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium Békés

“Keresztyén szellemiséget, kiváló szakmai szintű oktatást, sportolási lehetőséget kínálunk óvodától az érettségiig! Hit, tudás, szeretet…"

Iskolánk Két Csapattal Kiemelkedő Teljesítményt Nyújtott a Kolbászvigadalmon

Az idei Kolbászvigadalom meghozta az iskolánk számára várt sikert, ahogy két csapatunk is megmérettette magát a kiváló kolbászkészítésben.

2023.10.11.


Image

A már negyedik alkalommal megrendezett rendezvényen profi, amatőr és ifjúsági csapatok mérték össze tudásukat, és iskolánk büszkén állhat elő kimagasló teljesítményével. 

 

A versenyen való részvételünk nem csupán izgalmas és szórakoztató volt, de igazi csapatmunkát és tehetséget mutatott be. A diákok szorgalmasan dolgoztak a hús darabolásán, ledarálásán, fűszerezésén és a kolbászok betöltésén. Az eredmény? Különlegesen finom, páratlan ízű kolbászok, amelyek az egész rendezvény résztvevőit lenyűgözték. 

Az asztalunk sem maradt el a figyelem központjától. Szorgalmasan feldíszítettük, és az eredmény egy igazi műalkotás volt. A rendezvényen lévő összes résztvevő és látogató elismerő pillantásokat vetett az asztalunk felé, és a dicsérő szavak csak úgy záporoztak. 

Iskolánk két csapata méltóképpen képviselte intézményünket, miközben olyan felnőtt csapatokkal szemben álltak, akik évek óta űzik ezt a mesterséget. Reálisabb eredmény született volna, ha a profik és amatőrök, illetve a korosztályok külön díjazásban részesültek volna. A diákok lelkesedése és elkötelezettsége példaértékű volt, és a Kolbászvigadalom egész napján emlékezetes élményben volt részünk. 

Gratulálunk mindkét csapatunknak, hogy ilyen kimagasló teljesítményt nyújtottak, és köszönjük a szülőknek és támogatóknak, hogy segítették őket. Az iskolánk nevében büszkék vagyunk mindannyiukra, és várjuk a következő évi Kolbászvigadalmat, hogy ismét képviselhessük intézményünket. 

 

Békési Rita, Kocsor -Szabó EszterKapcsolat

intézményegységeink elérhetőségei


Gimnázium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Dr. Pataki Ágnes
Intézményegység vezető: Dr. Pataki Ágnes
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@refibekes.hu

Általános Iskola


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Vég Gábor
Intézményegység vezető: Vég Gábor
Telefon: 66/411-222
Email: szkirgkaracs@gmail.com

Óvoda


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Vég Gábor
Intézményegység vezető: Farkas-Piskóty Boglárka
Telefon: 66/411-438
Email: ovodajantyik@gmail.com

Kollégium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Dr. Pataki Ágnes
Intézményegység vezető: Bíró Péter
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@refibekes.hu