Szegedi Kis István Református Gimnázium, Technikum, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium Békés

“Keresztyén szellemiséget, kiváló szakmai szintű oktatást, sportolási lehetőséget kínálunk óvodától az érettségiig! Hit, tudás, szeretet…"

A békési Refis Lányok újra a B33 Kosárlabda Diákolimpia Regionális Döntőben.

A Szegedi Kis István Református Gimnázium, Technikum, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium tanulóiból álló lány kosárlabdacsapat tagjai nagyon szép teljesítményt nyújtottak a héten Budapesten megrendezésre került Diákolimpia Regionális Döntőjében.

2024.03.13.


Image

Budapesten megrendezésre kerülő Regionális Döntőben, az ország legjobb csapatai között mérhették össze tudásukat. Az eseményre az ország különböző pontjairól érkeztek erős csapatok, de a békési Refis lányok nem maradtak el a többiektől. A végzős lányokból álló csapatunk kimagasló teljesítmény nyújtott, és a 11 csapatból álló mezőnyben az 5. helyen végzett. A csapat tagjai voltak: Nagy Gáspár Kira, Czinanó Alexandra, Kocsor Zsanett, Laurinyecz Mariann. Ez a csapat bátran lépett pályára és büszkén képviselte iskolánkat és városunkat. A fiatalabb lányokból álló csapatunk még próbálgatta szárnyait, a 11. helyen végzett a versenyen. A csapat tagjai voltak: Szabados Petra, Gecse Luca, Surman Ráhel, Trubó Vivienn. Bár a helyezés nem mindig tükrözi a teljesítményüket, mindkét csapatunk nagyszerű játékkal bizonyította, hogy a Békési Szegedis Refis lányok méltán értek el a Regionális Döntőig az idei tanévben is.

A verseny során nem csupán a helyezések voltak fontosak, hanem az is, hogy megmutattuk, hogy milyen szinten állunk az országos versenytársainkhoz képest. A lányok szép játékkal, elszántsággal és csapatszellemmel léptek pályára, és bebizonyították, hogy képesek felvenni a versenyt az ország legjobb csapataival. Gratulálunk mindkét csapatnak az elért eredményekhez,  és büszkén térünk haza, azzal a tudattal, hogy ilyen kiváló diákokkal rendelkezünk. Bízunk benne, hogy a jövő évi mérkőzéseken, további sikereket érünk el. Minden játékosnak és edzőnek további eredményes sportsikereket kívánunk!

 

Békés,2024. 03. 07.                                                                                                   

  Békési Rita



Kapcsolat

intézményegységeink elérhetőségei


Gimnázium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Dr. Pataki Ágnes
Intézményegység vezető: Dr. Pataki Ágnes
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@refibekes.hu

Általános Iskola


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Vég Gábor
Intézményegység vezető: Vég Gábor
Telefon: 66/411-222
Email: szkirgkaracs@gmail.com

Óvoda


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Vég Gábor
Intézményegység vezető: Farkas-Piskóty Boglárka
Telefon: 66/411-438
Email: ovodajantyik@gmail.com

Kollégium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Dr. Pataki Ágnes
Intézményegység vezető: Bíró Péter
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@refibekes.hu