Szegedi Kis István Református Gimnázium, Technikum, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium Békés

“Keresztyén szellemiséget, kiváló szakmai szintű oktatást, sportolási lehetőséget kínálunk óvodától az érettségiig! Hit, tudás, szeretet…"

Célba ért a négylábúk adománya!

December elejétől két héten keresztül gyűjtötték az adományokat a Szegedi Kis István Református Általános Iskola Petőfi és Rákóczi utcai alsó tagozatán, a békéscsabai Mini Mancsok Állatvédő Egyesület kis mentettjei számára.

2020.01.06.


Image

A gyűjtés során, mint szervező, Farkas Ildikó, az iskola munkatársa, ellátogatott minden osztályba, ahol a helyes kutyatartásról beszélgetett a gyerekekkel. Három hét alatt több zsáknyi lakástextil, eledel, játék, és a gondozáshoz szükséges kellék gyűlt össze.

December 22-én az adományok átadása megtörtént, külön köszönet az elbűvölően kedves Alfonznak, aki a mentett kutyusok nevében „vállalta a fotózkodást”!

„Szeretném megköszönni minden gyermeknek, munkatársaimnak a felajánlásaikat! Köszönettel tartozom továbbá a megvalósításban segítőknek, Vég Gábor általános iskolai intézményegység- vezetőnek, Török Ágnesnek, hogy első szóra az ügy mellé álltak, valamint Kun Tiborné Pardi Áginak, a Szekereskedés alkalmazottjának, aki a gyűjtés hirdetését meglátva, önként jelentkezett és ajánlotta fel segítségét!”

Áldott, békés karácsonyt mindenkinek, a Mini Mancsok Állatvédő Egyesületben tevékenykedők munkájukhoz pedig erőt és kitartást!

"Azok az emberek, akik segítenek az elhagyott állatokon, nem ismerik a boldogtalanságot, hisz minden kis állat megmentése boldogsággal tölti el a szívüket."

Carol Bigley

Farkas Ildikó

szervező-koordinátor



Kapcsolat

intézményegységeink elérhetőségei


Gimnázium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Dr. Pataki Ágnes
Intézményegység vezető: Dr. Pataki Ágnes
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@refibekes.hu

Általános Iskola


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Vég Gábor
Intézményegység vezető: Vég Gábor
Telefon: 66/411-222
Email: szkirgkaracs@gmail.com

Óvoda


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Vég Gábor
Intézményegység vezető: Farkas-Piskóty Boglárka
Telefon: 66/411-438
Email: ovodajantyik@gmail.com

Kollégium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Dr. Pataki Ágnes
Intézményegység vezető: Bíró Péter
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@refibekes.hu