Szegedi Kis István Református Gimnázium, Technikum, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium Békés

“Keresztyén szellemiséget, kiváló szakmai szintű oktatást, sportolási lehetőséget kínálunk óvodától az érettségiig! Hit, tudás, szeretet…"

Image

A nyelvvizsgával kapcsolatos letölthető dokumentumok:

Próbanyelvvizsga

 

 

Reméljük, mindannyiótoknak jól telt a nyár, és feltöltődve várjátok az új tanévet és az új kihívásokat. Mi is változatlan lelkesedéssel és odaadással folytatjuk a munkánkat az ide tanévben is, és az eddigieknek megfelelően szeretnénk továbbra is mindent megtenni, hogy segítsünk benneteket a hatékony és sikeres vizsgafelkészítésben.

 

Tanári képzések menetrendje:

Összeállítottuk a féléves képzés-menetrendünket, hogy egy helyen jól átlátható módon megtaláljátok a tervezett workshop-jainkat és képzéseinket, amelyre szeretettel várunk benneteket is. A képzések listáját az alábbi linken találjátok, és természetesen mindegyiket eseményként is kitesszük majd a Facebook oldalon található tanári csoportunkba, valamint emailben is küldünk majd róluk külön tájékoztatást, amikor elindul a jelentkezés rájuk.

 

https://www.languagecert.hu/tovabbkepzesek  

 

Workshopok diákoknak:

Az idei tanévben is örömmel készülünk diákjaitoknak a Writing és Speaking vizsgarészek értékelését és a vizsgázási tippeket bemutató workshop-janikkal, amelyeket minden online, mind face-to-face formában kínálunk, igényeitek szerint. Kérjük jelezzétek, írjatok, ha szeretnétek vagy tudtok már időpontot foglalni (előre is a félév során bármelyik napra).

 

Jövő évi vizsgaidőpontok:

Összeállítottuk a jövő évi vizsga időpontokat is, amelyeket a lenti linken találtok. A tavaszi online vizsgahelytalálkozót követő visszajelzésekből nem tudtunk egységes szándék meglétére következtetni a vizsgaidőpontok kapcsán, így változatlanul megőriztük az eddigiekben is bevált vizsga-hónapokat.

 

https://www.languagecert.hu/vizsgaidopontok

 

Új értékelt szóbeli minták:

A visszajelzéseitek és megfogalmazott igényeitek alapján a nyár folyamán újabb szóbeli értékelt mintavizsgákat készítettünk, amelyeket hamarosan közzéteszünk.

 

Próbavizsga:

A megszokottak szerint ősszel és tavasszal is tervezünk ingyenes próbavizsga-kampányt. Az őszi kampányt október 10 és november 10 között tervezzük, a mintafeladatsort szeptember végén küldjük majd nektek. Csoportos szóbeli próbavizsgát is biztosítunk igény szerint, fizetett szolgáltatás formájában (változatlanul 3 500 Ft/fő áron), online vagy face-to-face formában. A részletek egyeztetése végett keressetek bizalommal.

 

Egyéni, konzultációval egybekötött Speaking és Writing próbavizsgára is van a diákjaitoknak lehetősége, amely fizetett szolgáltatás, így az év folyamán bármikor elérhető. Az érdeklődő diákjaitok az alábbi linkeken találnak bővebb információt a lehetőségről, illetve ezeken a linkeken tudnak jelentkezni is:

 

Writing próbavizsga: https://www.languagecert.hu/online-irasbeli-probavizsga

Speaking próbavizsga: https://www.languagecert.hu/online-szobeli-probavizsga

 

Marketing anyagok:

Ha szükségetek van újabb poszterekre, szórólapokra, kérjük jelezzétek, nagyon szívesen küldünk. A friss tanévre szóló vizsgaidőpontokat felsoroló plakátokból postázunk majd hamarosan nektek. Ha bármi egyéb plakátra, vagy szórólapra is szükségetek van, kérem jelezzétek nekem. A vizsgaidőpontokat felsoroló posztert elektronikusan is csatolom, ha elektronikusan is ki szeretnétek rakni az iskola honlapjára. 

 

Q&A Session vizsgázóknak:

Hogy segítsük vizsgázóinkat a számukra legfontosabb információkkal, valamint hogy amennyire lehet, oldjuk az utolsó pillanatok vizsga-drukkját, Kérdezz-felelek live-streameket szervezünk a Facebookon, ahol válaszolunk a vizsgázóink vizsgaszervezéssel, értékeléssel, vizsgafeladatokkal és felkészüléssel kapcsolatos kérdéseire. Ha van kedvetek, időtök, ti is nyugodtan csatlakozzatok. A szeptemberi vizsga Q&A session-jének linkjét kérjük, osszátok meg ti is a Facebook oldalatokon:  https://www.facebook.com/events/2942788772604905

 

Ugyanilyen live-streameket az októberi és decemberi vizsgaesemények előtt is fogunk szervezni.

 

 

 

 

 



Kapcsolat

intézményegységeink elérhetőségei


Gimnázium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Dr. Pataki Ágnes
Intézményegység vezető: Dr. Pataki Ágnes
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@refibekes.hu

Általános Iskola


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Vég Gábor
Intézményegység vezető: Vég Gábor
Telefon: 66/411-222
Email: szkirgkaracs@gmail.com

Óvoda


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Vég Gábor
Intézményegység vezető: Farkas-Piskóty Boglárka
Telefon: 66/411-438
Email: ovodajantyik@gmail.com

Kollégium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Dr. Pataki Ágnes
Intézményegység vezető: Tyukodi Marianna
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@refibekes.hu