Ideiglenes felvételi jegyzék

Figyelem!

Az intézményünk által készített ideiglenes felvételi jegyzék minden jelentkezési lapot beküldő tanulót tartalmaz. Mindenkit szerepeltetünk az összes olyan tagozat listáján, amit a jelentkezési lapon megjelölt.

Az adatokból nehéz következtetést levonni arról, hogy az illető bejutó helyen áll-e a listán vagy sem.

A sorrend csak tájékoztató jellegű, a helyezés még változhat, mivel a végleges felvételi döntéskor kiesnek a listáról azon tanulók, akik másik szakot, vagy másik iskolát jelöltek meg első helynek. Az ideiglenes felvételi rangsorban szereplő helyezéshez képest több hellyel is előbbre lehet kerülni.

Pontos információt csak a győri számítógépes-rendszeren megérkezett adatok alapján tudunk mondani. Győrből az adatokat csak 2023. április 21-én (péntek) fogjuk megkapni, így a tanulókat 2023. április 28-ig (péntek) kell kiértesítenünk a felvételről vagy elutasításról.

A tagozatok sorrendjét 2023. március 21-22-én lehet módosítani az általános iskolában. Ha valaki egy adott tagozat rangsorában - az ideiglenes felvételi jegyzék alapján – véleménye szerint „számára nem kedvező helyen” van, nem tanácsos sorrendet módosítani, mert nem tudhatjuk, hogy hányadik hely számít bejutónak. Így ha a kedvelt tagozatot hátrébb sorolja, az esélyét is elveszíti annak, hogy erre a tagozatra bejusson.

A jelentkezési lapot beadott diákok oktatási azonosítójuk megadásával megtekinthetik az ideiglenes felvételi rangsort, amelyet 2023.03.07-én 8:00-kor teszünk közzé.

Oktatási azonosító: