Szegedi Kis István Református Gimnázium, Technikum, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium Békés

“Keresztyén szellemiséget, kiváló szakmai szintű oktatást, sportolási lehetőséget kínálunk óvodától az érettségiig! Hit, tudás, szeretet…"

Szegedis diák a halásztelki országos informatika versenyen

11. alkalommal került megrendezésre az országos Bocskai Byte Informatikai Alkalmazói Tanulmányi Verseny, a halásztelki Bocskai István Református Oktatási Központ szervezésében. Az idei tanévben a szervezők a jelentkezéshez egy beadandó webszerkesztési feladatot is előírtak, amely részét képezte a verseny pontozásának is.

2019.03.27.


Image

11. alkalommal került megrendezésre az országos  Bocskai Byte Informatikai Alkalmazói Tanulmányi Verseny, a halásztelki Bocskai István Református Oktatási Központ szervezésében. Az idei tanévben a szervezők a jelentkezéshez egy beadandó webszerkesztési feladatot is előírtak, amely részét képezte a verseny pontozásának is. A beküldendő feladat témája ezúttal a versenyző iskolájának egy jelentősebb eseményének bemutatása volt. A március 23-án szombaton megtartott döntőben nehéz feladatot kellett megoldaniuk a versenyzőknek, melynek témáját a magyar papírpénzek története adta.
 
Iskolánkat Anka Bálint Kristóf 11. évfolyamos tanuló képviselte, akinek a beküldött pályamunkája a jobbak között került értékelésre, a döntő feladatát is sikerült megoldania, kisebb hiányosággal. Diákunk végül az összesített 6. helyezést érte el. Gratulálunk eredményéhez.


Kapcsolat

intézményegységeink elérhetőségei


Gimnázium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes:
Intézményegység vezető: Dr. Pataki Ágnes
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@szkirg.hu

Általános Iskola


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes:
Intézményegység vezető: Vég Gábor
Telefon: 66/411-222
Email: szkirgkaracs@gmail.com

Óvoda


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes:
Intézményegység vezető: Taróné Tyukodi Anikó
Telefon: 66/411-438
Email: ovodajantyik@gmail.com

Kollégium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes:
Intézményegység vezető: Tyukodi Marianna
Telefon: 66/411-867