Szegedi Kis István Református Gimnázium, Technikum, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium Békés

“Keresztyén szellemiséget, kiváló szakmai szintű oktatást, sportolási lehetőséget kínálunk óvodától az érettségiig! Hit, tudás, szeretet…"

Kecskeméti-tanítványok beszélnek a legendás tanárról a diákoknak

Számos fontos döntés született a Békési Református Egyházközség Igazgatótanács szeptemberi ülésén, többek között Kecskeméti Gábor olimpikon, az iskola volt tanára emlékét is jobban ápolni szeretnék.

2020.09.21.


Image

Az Igazgatótanács hálás szívvel elfogadja a városi önkormányzat felajánlását a múzeumi látogatásokkal kapcsolatban és az 5. évfolyam mellett a kilencedikes gimnazistákat szeretnék elvinni múzeumi kiállításokra. A fenntartó fontosnak tartja azt is, hogy a gimnázium legendás tanára életművét jobban megismerjék a gimnazisták, ezért a sportiskolai képzés több órájára meghívást kap a két ismert Kecskeméti-tanítvány, Békési Mihály és Izsó Gábor, az intézmény két volt testnevelés szakos tanára.

Az iskolai feladatokért felelős testület elfogadta az intézmény első féléves költségvetése teljesüléséről szóló szakmai beszámolót, majd pedig rábólintott az intézmény 2019/2020. tanéve beszámolójára is. További előterjesztésként megtárgyalták az igazgatótanácsi tagok az intézményi továbbképzési tervet, az éves munkatervet, valamint beszámolót kaptak Molnár Máté intézményi ifjúsági lelkész tevékenységéről is. Palatinus Pál igazgató tájékoztatást adott a személyi változásokról, majd megtárgyalta az igazgatótanács a középiskola és a kollégium beszámolóját. Az intézmény alapdokumentumai több ponton is módosulnak, ezt is egyhangúan támogatta a testület.Kapcsolat

intézményegységeink elérhetőségei


Gimnázium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Dr. Pataki Ágnes
Intézményegység vezető: Dr. Pataki Ágnes
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@refibekes.hu

Általános Iskola


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Vég Gábor
Intézményegység vezető: Vég Gábor
Telefon: 66/411-222
Email: szkirgkaracs@gmail.com

Óvoda


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Vég Gábor
Intézményegység vezető: Farkas-Piskóty Boglárka
Telefon: 66/411-438
Email: ovodajantyik@gmail.com

Kollégium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Dr. Pataki Ágnes
Intézményegység vezető: Tyukodi Marianna
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@refibekes.hu