Szegedi Kis István Református Gimnázium, Technikum, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium Békés

“Keresztyén szellemiséget, kiváló szakmai szintű oktatást, sportolási lehetőséget kínálunk óvodától az érettségiig! Hit, tudás, szeretet…"

Bemutatkoznak új munkatársaink (2. rész)

Pikó Petra szeptembertől angol nyelv és történelem oktatásában segít a Szegedi Kis István Református Gimnázium, Technikum, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium általános iskolai és középiskolai tagozatán. Az ő bemutatkozását olvashatjuk.

2020.09.03.


Image

A fiatal hölgy kamuti lakos születésétől fogva. Általános iskolába Békéscsabán a Petőfi utcára járt, innen kilencedikben az evangélikus gimnáziumba váltott, ahol nyelvi előkészítős osztályba mélyítette nyelvtudását. Ekkor már tudta, hogy pedagógus szeretne lenni. Elsősorban középiskolában, de most úgy alakult, hogy általános iskolai osztályokban is kipróbálhatja magát. Az érettségi után a Szegedi Tudományegyetem angol-történelem szakán végzett. A szakválasztással kapcsolatban elmondta: a történelmet mindig szerette, kedvenc korszaka második világháborútól napjainkig terjedő időszak. Angolt negyedikes kora óta tanul, a kultúra és a nyelv szeretete miatt választotta ezt a szakot. Elmondta, hogy nagy hiány van bizonyos szakokon, így az egyetemisták már a tanulmányaik alatt kapnak ajánlatokat. Mivel ő Kamuton él és ott is szeretne családot alapítani, örömmel elfogadta a békési Refi hívását. Az intézményt ismeri, egyetemi tanítási gyakorlatát is itt végezte. A gyerekeket és a kollegákat is megkedvelte, így nem volt kérdés, hogy elvállalja az állást.Kapcsolat

intézményegységeink elérhetőségei


Gimnázium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Dr. Pataki Ágnes
Intézményegység vezető: Dr. Pataki Ágnes
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@szkirg.hu

Általános Iskola


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Vég Gábor
Intézményegység vezető: Vég Gábor
Telefon: 66/411-222
Email: szkirgkaracs@gmail.com

Óvoda


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Vég Gábor
Intézményegység vezető: Farkas-Piskóty Boglárka
Telefon: 66/411-438
Email: ovodajantyik@gmail.com

Kollégium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Dr. Pataki Ágnes
Intézményegység vezető: Tyukodi Marianna
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@szkirg.hu