Szegedi Kis István Református Gimnázium, Technikum, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium Békés

“Keresztyén szellemiséget, kiváló szakmai szintű oktatást, sportolási lehetőséget kínálunk óvodától az érettségiig! Hit, tudás, szeretet…"

Adni jó!

Karácsony közeledtével még inkább oda kell figyelnünk azokra, akiknek nem jut ajándék a fa alá, vagy akiknél nem kerül megfelelő mennyiségű és minőségű étel az ünnepi asztalra. Intézményünk évek óta részt vesz több olyan akcióban is, amelyek ezeknek a nehéz helyzetben élő embereknek, gyerekeknek nyújtanak segítséget az ünnepek előtt.

2022.01.02.


Image

Az egyik ilyen a NYILAS MISI PAKK – CIPŐSDOBOZBA ZÁRT SZERETET, amelyet a Magyar Református Szeretetszolgálat szervez. Diákjaink, osztályaink cipősdobozokat töltöttek meg olyan ajándékokkal, amelyek örömet szereznek majd karácsonykor a hátrányos helyzetű gyerekeknek.

Bekapcsolódtunk a SZERETETDOBOZOK gyűjtésébe is. Elsősorban tartós élelmiszer került a dobozokba, amelyek aztán a Magyar Református Szeretetszolgálat, valamint gyülekezetünk segítségével eljutnak a nélkülözőkhöz, hogy kicsit szebbé tegyék az ünnepeket.

Részt vettünk továbbá a békési kezdeményezésű MADZAGOS CSOKIGYŰJTÉSBEN is, így igyekszünk hozzájárulni a nehéz anyagi körülmények között élő békési embertársaink boldogabb karácsonyához.  

            Örömmel tölt el bennünket, hogy pedagógusaink és tanulóink számára fontos, hogy segítsenek a nélkülöző embereknek, s ezáltal átélhetik az adományozás örömét, hiszen ADNI JÓ!Kapcsolat

intézményegységeink elérhetőségei


Gimnázium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Dr. Pataki Ágnes
Intézményegység vezető: Dr. Pataki Ágnes
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@refibekes.hu

Általános Iskola


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Vég Gábor
Intézményegység vezető: Vég Gábor
Telefon: 66/411-222
Email: szkirgkaracs@gmail.com

Óvoda


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Vég Gábor
Intézményegység vezető: Farkas-Piskóty Boglárka
Telefon: 66/411-438
Email: ovodajantyik@gmail.com

Kollégium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Dr. Pataki Ágnes
Intézményegység vezető: Tyukodi Marianna
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@refibekes.hu