Szegedi Kis István Református Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium Békés

“Keresztyén szellemiséget, kiváló szakmai szintű oktatást, sportolási lehetőséget kínálunk óvodától az érettségiig! Hit, tudás, biztonság…"

Tizenegyessel zárt a Szegedi

A címben szereplő kifejezés most nem egy szabálytalanságot követő büntetőrúgásra vonatkozik, hanem egy igazán örömteli eseményre …, idén tizenegyedik alkalommal volt Refi Kupa.

2018.06.18.


Image

Focilázban a világ, itt a Viharsarokban is lelkesen várták kicsik és nagyok egyaránt, a Szegedi Kis István Református Általános Iskola nagyszabású sporteseményét.

A változékony időjárási körülmények sem tántorították el a szervezőket attól, hogy töretlen igyekezettel dolgozzanak, és elérjék a legfontosabb célt, felkelteni a gyermekekben a sport szeretetét és a közösségért való összefogás örömét.

Június 7-én a helyezettek érmei mellett, a vándorkupákat az intézmény igazgatója, Kovács Dániel adta át a 2. b, a 3. a és a 4. b osztályoknak. Gólkirály lett: Czira Zalán (2.a), Pocsai Levente (3.a), Gyebnár Dénes (4.b).  Legjobb játékosok: Czinanó Tamás (1.a), Szabó Ákos (3.a), Bozsányi Junior (4.a). Legjobb kapusok: Németh Simon (1.a), Soós Levente (3.a), Nóvé Zsolt (4.b).

Az idei versenyen a megszokott különdíjakon felül a lány játékosok hozzáállását és rátermettségét is értékelték a játékvezetők (Sájerman László és Pusztai Gábor Máté), a „Legügyesebb lány” cím odaítélésével. Díjazottak ebben a kategóriában: Simon Boglárka (2.b), Trubó Vivien (3.a), Király Amanda (3.d), Gyebnár Kinga (4.b).

Támogatók: Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium, iskolai diákönkormányzatok, Sipaki Cukrászda, Kispince utcai vegyesbolt, iskolai dolgozók. Köszönet Polgár Zoltánnak, hogy a Városi Sportpályát a kupa idejére rendelkezésre bocsátotta.

Külön köszönet a szülőknek, akik minden évben támogatják a rendezvény megvalósítását!

Gion Márton és Gionné Kertész Julianna

                                                              szervezőkKapcsolat

intézményegységeink elérhetőségei


Gimnázium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes:
Intézményegység vezető: Dr. Pataki Ágnes
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@szkirg.hu

Általános Iskola


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes:
Intézményegység vezető: Vég Gábor
Telefon: 66/411-222
Email: szkirgkaracs@gmail.com

Óvoda


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes:
Intézményegység vezető: Taróné Tyukodi Anikó
Telefon: 66/411-438
Email: ovodajantyik@gmail.com

Kollégium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes:
Intézményegység vezető: Tyukodi Marianna
Telefon: 66/411-867