Szegedi Kis István Református Gimnázium, Technikum, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium Békés

“Keresztyén szellemiséget, kiváló szakmai szintű oktatást, sportolási lehetőséget kínálunk óvodától az érettségiig! Hit, tudás, szeretet…"

Simon Boglárka, a Refi Myra-díjasa

Boglárka, az alsó tagozat 4 éve alatt nyújtott sokrétű, kiemelkedő munkájáért, hozzáállásáért részesült a Petőfi utcai alsó tagozat Myra-díjában a múlt tanév zárásaként, most szeptemberben.

2020.10.08.


Image

Boglárka bájos, kedves, mosolygós kislány. Mindenkivel barátságos, a felnőttekkel mindig tisztelettudó. Magatartása példamutató. Osztálytársainak bármiben szívesen, türelmesen segít, könnyen barátkozik, empátiával fordul társai felé. Szorgalma kiemelkedő, feladatait mindig pontosan, hibátlanul készíti el.

A tanuláshoz való hozzáállása dicséretes, amit félévi és év végi eredményei is tükröztek. Bogi 4 éven át kitűnő tanuló volt, minden évben általános tanulmányi dicséretet is kiérdemelt a munkája elismeréseként.

Szívesen és örömmel vállalt plusz feladatokat, igen sok versenyen vett részt, és szerepelt sikeresen. Minden évben városi, országos versmondó versenyeken, bibliai történetmondó versenyen mutatta meg tehetségét, ahol szép beszédével, versmondásával az élmezőnyben végzett. Munkájára való igényességét mutatja az is, hogy az országos szépíró versenyen is megmutatta szép, esztétikus írását. A matematikai, és a tanulmányi versenyeknek is minden évben állandó jelentkezője volt.

Bogi zenei tehetsége is kiemelkedő. Évek óta hegedül, és már zongorázni is tanul. A megyei hegedűversenyen dobogós helyen végzett. Az iskolai és a zeneiskolai énekkar állandó, lelkes tagja.

Bogi nagyon szívesen sportol. Kitartásával, komoly hozzáállásával futóversenyek, atlétikai versenyek, focimeccsek rendszeres és sikeres résztvevője.

Kedveli a kézműves tevékenységeket, nagyon szépen rajzol, és mindig a rá jellemző alapossággal, igényességgel, és kreativitással készíti el a munkáit.

A díjhoz, könyvjutalom is járt!

Gratulálunk!

Alsó tagozatos munkaközösségKapcsolat

intézményegységeink elérhetőségei


Gimnázium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Dr. Pataki Ágnes
Intézményegység vezető: Dr. Pataki Ágnes
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@refibekes.hu

Általános Iskola


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Vég Gábor
Intézményegység vezető: Vég Gábor
Telefon: 66/411-222
Email: szkirgkaracs@gmail.com

Óvoda


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Vég Gábor
Intézményegység vezető: Farkas-Piskóty Boglárka
Telefon: 66/411-438
Email: ovodajantyik@gmail.com

Kollégium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes: Dr. Pataki Ágnes
Intézményegység vezető: Tyukodi Marianna
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@refibekes.hu